Nieuwjaarsconcert: Die Hattemer Muzikanten

Bron: nieuwsbladschaapskooi.nl

Egerländerkapel ‘Die Hattemer Musikanten’ starten het nieuwe muzikale jaar traditiegetrouw met het nieuwjaarsconcert.

Het nieuwe jaar willen Die Hattemer Musikanten samen met u inluiden op zondagmiddag 5 januari. Het concert zal plaatsvinden in M.F.C. De Marke, Daendelsweg 2 in Hattem en zal om 14.00 uur aanvangen. De oliebollen liggen voor u klaar en de entree is geheel gratis. Voor alle blaasmuziek liefhebbers een mooi concert om bij te wonen.

Die Hattemer Musikanten onder leiding van Benny Eissens, hebben een uitdagend programma ingestudeerd. Deze middag zullen er weer diverse polka’s, marsen en walsen gespeeld worden. En bij enkele daarvan zal de kapel zoals altijd ook deze middag vocaal worden bijgestaan door vaste zangduo Eef Wegerif en Marianne Morsink.

Dit jaar zal Ruud Appelhof, het Limburgse fenomeen op de Steirische Harmonica zijn opwachting maken. Ruud Appelhof verzorgt deze middag de intermezzo’s van de optredens van Die Hattemer Musikanten en zal u deze middag met zijn klanken meenemen naar Tirol.

Reserveer dit concert dan nu in uw agenda en kom op zondagmiddag 5 januari naar De Marke.
De foyer is van te voren geopend en om 14.00 uur begint het concert.
Die Hattemer Musikanten hopen u ook in het nieuwe jaar onder het genot van een hapje en een drankje een gezellige muzikale middag te bezorgen.

december 23, 2019

Geef een reactie