25 euro terug en steun de lokale (muziek)verenigingen bij aanmelding voor een glasvezel aansluiting.

In kleine kernen van Apeldoorn (Beekbergen, Loenen, Uddel, Klarenbeek, Hoenderloo en Lieren) is een vraagbundelingstraject gestart door onder andere Delta Fiber Netwerk en Caiway.

Inwoners kunnen zich tot 4 november aanmelden voor glasvezel.
Heeft 35% van de huishoudens zich aangemeld? Dan zal Delta Fiber Netwerk overgaan tot het aanleggen van glasvezel! En u kunt hiervan profiteren en een lokale (muziek)vereniging steunen.

Als u in één van deze dorpen woonachtig bent en over wilt gaan op glasvezel van Caiway of het Delta Fiber netwerk en meld zich aan via deze pagina, dan krijgt u zelf € 25,00 euro retour en de vereniging die u steunt krijgt € 50,00 euro per aanmelding.

In deze tijd waar verenigingen minder inkomsten hebben door het wegvallen van acties of optredens, wil Amuzant graag de verenigingen ondersteunen met deze actie door per internet aanbieder een link beschikbaar te stellen op deze website en zo wat extra inkomsten te genereren.

Wanneer u op de beschikbaar gestelde link klikt om u zelf aanmelden voor glasvezel volgt automatisch uitbetaling van de 50 euro voor de vereniging en de 25 euro cash back voor u zelf.
Bedragen worden uitbetaald zodra de realisatie van glasvezel in het dorp doorgaat, dus wanneer minimaal 35% van de huishoudens gaan deelnemen in de kern.

Kijk verderop in dit bericht voor deelnemende verenigingen. Bij meerdere aanmelding stellen we een pagina per vereniging beschikbaar.


Wilt u uw vereniging aanmelden voor deze actie of wilt u meer informatie over deze actie, stuur dan een bericht naar de redactie van Amuzant” contact@amuzant.info


Steun muziekvereniging Juliana Uddel, door u hier aan te melden voor glasvezel internet bij Delta Fiber netwerk:

Steun muziekvereniging Juliana Uddel, door u hier aan te melden voor glasvezel internet van Caiway

Nieuwsbrief Delta Fiber – maak kennis met Gerard Hop.

september 13, 2020

Geef een reactie