The end of the Year Special

Week 53 laatste uitzending van het jaar 2020.

Het Oude jaar en het nieuwe jaar vallen in deze week. Amuzant heeft dit jaar 53 afleveringen verzorgd met gevarieerde stijlen blaasmuziek.
Vele thema’s stonden op de playlist, maar ook enkele interviews.

Het jaar is anders verlopen dan verwacht. De instrumenten bleven veelal in de koffer vanwege de pandemie. Concerten moesten worden geannuleerd, zelfs repetities vielen vaak uit. Toch hebben de muziekverenigingen met veel creativiteit van zich laten horen. Balkonconcerten, Digitale streaming met in de huiskamer gespeelde muziek, samengebracht in één video. Het internet heeft tijdens de pandemie grote dienst bewezen. Ook een groot deel van 2021 zal er nog geen sprake zijn van het oude normaal.

Wij van Amuzant zullen ook in de toekomst de blaasmuziek blijven uitzenden. Nieuwe composities, CDs en straks de aankondigingen van de concerten. Amuzant is er voor u. Met de openingsmars “Obrigado” vertaald “Dank u wel” bedanken wij de luisteraars die wekelijks onze uitzending hebben beluisterd. De grootste dank gaat naar alle zorgverleners die op hun tandvlees lopen om de door het virus zwaar getroffen mensen weer op de been te krijgen.

Goede start in het nieuwe jaar.


Playlist week 53/2020
01: Obrigado
02: End of the Year Special
03: Des Alde Joahr
04: Days Remembered
05: Time to say Goodbye
06: Nexus for the Future
07: Pick up the Peaces
08: The Mistery of Light
09: In der Pulvermuhle
10: Suliko
11: Für die Ewigkeit
12: Let me Phone You
13: I’m beginning to see the Light
14: Zeitlos
15: Klingender Start

Amuzant is te beluisteren via internet en wordt uitgezonden bij:

RTV-Apeldoorn
Apeldoorn 107.1 FM, Uddel 106.3 FM en Hoenderloo 105.5 FM
DAB+: Kanaal 5A
dinsdag 20:00 uur
zondag 18:00 uur

Voorst-Veluwezoom 
zondag 21:00 uur

december 30, 2020

Geef een reactie