Nomineer een polka voor de Amuzant Tip 100

Op deze website treft u onderaan op de pagina’s de “Amuzant Tip-100” playlist aan. Dit is een spotify playlist met uitsluitend titels voor de liefhebber van Polka muziek.

Klik hier voor de Amuzant Polka Tip 100

Het mooie is dat u deze playlist kunt downloaden (via een spotify abonnement op dit kanaal) en zo altijd de mooiste polka’s in uw binnenzak kunt meenemen en offline kunt beluisteren in de auto of waar u op dat moment ook bent.

Daarnaast kunt u zelf bijdragen aan het samenstellen van deze lijst, de spelregels zijn simpel. Via de playlist zijn altijd 100 nummers te beluisteren, dus als een een polka wilt toevoegen, moet u ook een keuze maken welke polka uit de lijst moet verdwijnen.

Belangrijk is wel dat de gekozen polka al via Spotify beschikbaar is, we vragen u dan ook bij voorkeur om de link naar het nummer mee te sturen.
Wij mogen zelf geen polka’s aan de playlist op spotify toevoegen omdat dit uitsluitend gedaan kan worden door de persoon of instantie die de rechten heeft om deze muziek te publiceren via social media.

Door het delen van de link, weten wij ook dat we de juiste uitvoering van een bepaalde titel toevoegen aan deze playlist.

Via onderstaand formulier kunt u uw bijdrage indienen, de playlist wordt 1 keer per week bijgewerkt, we zullen u via e-mail informeren zodra uw favoriete polka is toegevoegd aan de playlist.

[contact-form-7 id=”52802″ title=”Mijn bijdrage aan de Amuzant Tip 100 playlist”]

maart 13, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *