Feel Good concert Prinses Juliana Beekbergen op 5 november

Na anderhalf jaar geen concerten te hebben gegeven mag het weer! Op vrijdagavond 5 november geeft harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen een Feel Good concert met herkenbare en goed in het gehoor liggende muziek.

Het harmonieorkest, onder leiding van dirigent Marten van der Wal, zal verschillende bekende werken spelen. Van ‘The Police on stage’ en ‘Sweet Caroline’ tot ‘In Nije Dei’ van De Kast. Ook het opleidingsorkest, onder leiding van dirigent Jasper Arts, sluit hier met leuke en swingende muziek op aan. Kortom: een dik uur het beste van PJB!

Het Feel Good concert op 5 november begint om 19:30 uur in de Hoge Weije te Beekbergen. Er is geen pauze. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten. U bent daar voor van harte uitgenodigd. Als de coronamaatregelen op 5 november nog van kracht zijn, moet bij de ingang een coronatoegangsbewijs (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag) worden getoond. De toegang tot het concert is gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.harmonie-pjb.nl.

oktober 20, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *