CONCERT KAPEL VINOČANKA

CONCERT KAPEL VINOČANKA MET ZANGGROEP OP 22 MEI HORECA DE HEKSENLAAK

Barchem – Op zondag 22 mei zal de Tsjechische klanken en volksmuziek van kapel Vinočanka uit Lochem in 2022 weer klinken in een voorjaarsconcert in de grote zaal van Horeca De Heksenlaak in Barchem. Het inmiddels bekende zangtrio Rita, Durk en Annelies uit Hurdegaryp zullen de vocale invulling voor hun rekening nemen.
De zaal kan maximaal vol want coronaregels hebben we thans niet meer.

Vinočanka trakteert u een middag Tsjechische blaasmuziek van Hollandse bodem waarbij niet wordt ingeleverd aan kwaliteit en gezelligheid. Die uitdaging heeft Vinočanka met haar zanggasten uit Friesland aangenomen. Het zangtrio Rita, Durk en Annelies heeft veel ervaring met zingen zowel als zelfstandige zanggroep als van Tsjechische en Duitse zang bij andere kapellen. Het wordt gegarandeerd een gezellige muzikale middag met mooie blaasmuziek. Er staan weer vele nieuwe werken op het de lessenaar!

Het concert begint om 14.00 uur, de zaal is open om 13.30 uur en de entree inclusief een kopje koffie/thee is € 7,50 per persoon. Kaart verkoop is aan de zaal dus GEEN voorverkoop of reservering noodzakelijk.
Het concert wordt gehouden in de grote zaal van Camping-Horeca-Manege De Heksenlaak, aan de Zwiepseweg 32 te Barchem, 0573-441306.

mei 2, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *