Hans Dijsselhof en zien Twentsche Muzikanten

Op 18 juni organiseert Nijverdaller Hans Dijsselhof voor de 3e keer een Benefietconcert met zijn Twentsche Muzikanten. Na eerder voor KiKa (2017) en Reuma Nederland (2019) te hebben opgetreden gaan de opbrengsten dit jaar naar het Longfonds.

De ‘Twentsche Muzikanten’ is een project orkest, samengesteld door Hans en daarin zitten de 22 beste Egerländer Muzikanten uit het oosten van Nederland. Vele daarvan zijn vrienden van Hans.

Waarom het Longfonds? ‘Ik ben zelf longpatiënt en weet als geen ander welke fysieke en mentale problemen dit met zich meebrengt. Omdat vele mensen over heel de wereld met Covid in aanraking zijn gekomen en dus ook in veel gevallen met benauwdheidsklachten leek mij dit het juiste doel om te ondersteunen!’ aldus Dijsselhof.

Klik hier voor kaarten!

juni 8, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *